Renovering hus Norrort

Renovering av badrum

Ett badrum spelar i de flesta fall en mycket viktig roll i ett hushåll eftersom det är en plats där man spenderar mycket tid. Just därför är det också viktigt med ett bekvämt och mysigt badrum som man trivs i.

Har du ett badrum som sett sina bästa dagar? Då kan det utan tvekan vara värt att göra en renovering av det. Genom att göra det kan ditt badrum nämligen bli något betydligt mer än en plats där man bara tvättar sig. Närmare bestämt kan det bli ett rum där man kan koppla av och spendera välbehövlig egen-tid. Du kan till exempel installera en jacuzzi i badrummet om du så önskar. Där kommer du att kunna slappna av och ha det mycket trevligt, framför allt under kalla vinterkvällar.

Ett annat alternativ är att installera en bastu i anslutning till ditt badrum. Också det är något som kommer att öka mysighetsfaktorn något oerhört och som kan vara guld värt under kalla vinterdagar. Oavsett hur omfattande din renovering är kan du alltid vända dig till oss för hjälp!

Köksrenoveringar

Köket beskrivs ofta som hjärtat i hemmet, en plats som inte bara finns till för att laga mat, utan även för att samtala och dela minnesvärda stunder med nära och kära. Vi kan genomföra en exklusiv renovering av ditt kök så att det blir specialanpassat efter dina önskemål när det kommer till både utformning och materialval. I samband med detta kan vi bistå med tips kring unika lösningar och eleganta detaljer för att få köket att överensstämma helt med din vision. Hör av dig till oss idag för att boka en tid med oss då vi kan berätta mer om hur vi kan förverkliga dina renoveringsplaner!

Renovering kök Norrort

Vi är baserade i Vallentuna

Vi är ett företag som har vår bas i Vallentuna. Dock erbjuder vi inte enbart våra tjänster till kunder i just Vallentuna, vi verkar i hela Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att höra av dig till oss oavsett var i Stockholmsregionen du själv är baserad någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify